Samen met u een goede koers varen
Logo Ruijt en Partners

Vacature productiemanager

Bent u toe aan een volgende stap in uw loopbaan, zoekt u een nieuwe uitdaging? Wij bemiddelen mensen op hogere managementfuncties in zowel het bedrijfsleven als de non-profitsector. Hierbij werken wij zowel vanuit de opdrachtgever (executive search) als vanuit de markt en de kandidaten (search).

Met ruim tien jaar ervaring op gebied van (interim)management en werving en selectie bieden wij constructieve oplossingen voor vraagstukken op het gebied van personeel. Wij  bemiddelen mensen voor de vakgebieden sales, marketing & communicatie, HRM, vastgoed, bouw en financieel. Daarnaast zijn wij organisaties van dienst bij bedrijfsovernames, fusies, transformatie en verandermanagement.

 

interim management; executive search; marketing manager; sales manager; commercieel manager; directeur; HR manager; directie; executive search interim management; interim manager; projectmanagement; directeur projectontwikkeling; manager vastgoed; financieel directeur; financieel manager; productie- en logistiek manager.