Samen met u een goede koers varen
Logo Ruijt en Partners

Adrie Grootenboer

Adrie Grootenboer (1958) is werkzaam geweest in een groot aantal organisaties, zowel in de profit als non-profit sector. Na zijn studie Personeel & Arbeid in Rotterdam heeft hij een organisatiekundige opleiding afgerond in Utrecht. Hij kent alle facetten van het Human Resources werk, omdat hij in veel functies heeft gewerkt, op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau. Zo’n twaalf jaar is hij eindverantwoordelijk geweest voor Human Resources in diverse middelgrote organisaties als onder andere manager P&O en HR directeur.

Hij heeft een aantal jaren gewerkt voor een adviesbureau en heeft in 2007 koers gezet naar het werk als zelfstandig professional op gebied van P&O advies en HR interim-management.
Hij is een van onze partners en kan u van dienst zijn op zijn vakgebied. Een van zijn specialismen is adviseren bij overname of fusie van bedrijven, waarbij cultuuraspecten een belangrijke rol spelen. Advisering tot op directieniveau is waar hij van geniet, om met een creatieve blik het beste uit mensen te halen. Hij is actief als interim-professional door projecten zelf uit te voeren of de juiste tijdelijke experts te zoeken voor uw organisatie. Op het gebied van executive search zal hij met zijn specialisme de persoon in ons netwerk vinden die bij uw organisatie past. Hij heeft ervaring in een breed aantal sectoren

Terug